Verslagen Heren B

Pelt A een maatje te groot voor Optima B

Optima kon de thuisploeg in Q1 behoorlijk bijbenen. Daan scoorde en liet scoren en zorgde ervoor dat Optima de gelijke bleef van Pelt. In Q2 was het Joeri die z’n ploeg in het spoor van de thuisploeg (3’: 24-21) maar dan diende Optima de rol te lossen. De shots wilden niet vallen en ook vanop de vrijworplijn wilde het niet lukken. Bij rust stond het 42-34 voor de thuisploeg. Na rust kon Pelt de voorsprong verder uitbouwen tegen een Optima dat misschien wel een beetje te graag wilden winnen maar geen vuist kon maken tegen een goed spelend Pelt. Na 30 minuten stond het al 64-47. Optima kon Q4 wel winnen maar de match was dan al lang gespeeld. Uitslag: 80-57.

Q1:16-15   Q2:26-19   Q3:22-13   Q4:16-18

Punten: Dries:4; Dennis:1; Giel:7; Laurens:2;Joeri:10; Ahmet:3; Vincent:8; Robbe:2; Daan:13; Fré:7.