Nieuws

Met de UITPAS punten sparen of minder betalen

Het leven wordt voor iedereen duurder en ook sportclubs ontsnappen daar niet aan. Naast een tussenkomst van het ziekenfonds kan je ook je voordeel doen met de UITPAS. Hoe je punten kan sparen of minder lidgeld kan betalen lees je hier.

Met je UITPAS punten sparen of minder betalen

Samen met de Balletfabriek stapt Optima in het UITPAS project Merode waar Tessenderlo deel van uitmaakt.

Spaar je punten bij elke UiTPAS-activiteit 

Koop je UITPAS (5 €) in de BIB of gemeentehuis! 

Bij Optima krijg je: 

  • 25 punten bij betaling van je lidgeld 
  • 3 punten bij betaling inkom wedstrijd A en B ploeg 
  • 5 punten bij aankoop uit onze webwinkel 

Ruil je punten voor leuke cadeaus en kortingen 

Je kan punten inzetten om korting te krijgen op tickets CC ‘t LOO, het zwembad, musea, enzovoort. Zie hier waar je punten kan inzetten. 

Bij aankoop krijg je een mooi welkomgeschenk van het gemeentebestuur. 

80% korting op het lidgeld voor wie een UITPAS heeft én verhoogde tegemoetkoming*. 

Heb je een UITPAS én een vorm van verhoogde tegemoetkoming dan betaal je zelf slechts 20% van het lidgeld. 40% wordt betaald door de club en 40% door de gemeente. 

*als je inkomen lager ligt dan bepaalde grenswaarde, of als je een uitkering krijgt. Vraag bij je ziekenfonds of je hiervoor in aanmerking komt. 

Alle startende spelers mogen volledig vrijblijvend 3 maal gratis komen meetrainen. Zo weet je het best als u deze sport leuk zal vinden. Wij zijn er toch van overtuigd dat dit het geval zal zijn. Opgelet, zolang er geen aansluiting is geregeld en lidgeld werd betaald kunnen we je niet verzekeren tegen sportongevallen. 

Heb je geen verhoogde tegemoetkoming maar toch problemen om het lidgeld in één keer te betalen, neem dan contact op met voorzitter. Dan spreken we in alle discretie een spreidingsplan af voor de betaling van het lidgeld.