Nieuws Overlijden

In memoriam Polly Reeckmans

polly-in-de-douche.jpg?27375805d9 Met grote verslagenheid vernamen wij het plotse overlijden van Polly Reeckmans op 21 november 2020.

Polly nam in het seizoen 2014 – 2015 de B ploeg onder zijn hoede (hij was toen 2 jaar coach bij onze kadetten) en speelde in 2015 – 2016 al meteen kampioen! In totaal was Polly 6 seizoenen bij Optima aan de slag (en maakte Chantal de verslagen voor op de site of in de krant).

Wij herinneren ons Polly als een fijne, aimabele man, een echte gentleman. Niet alleen met de spelers maar ook met het bestuur was er een echte klik. Zo was Polly diegene die er voor zorgde dat we in Le Petit Rouge in Blankenberge op stage gingen met de A en B ploeg. Onvergetelijke dagen waar de Optimisten in Blankenberge toch ook een zekere reputatie opbouwden. Polly wist hoe je een team moet bouwen, op en naast het veld.

Polly was en is een monument in het Belgische basket (en in Limburg) en wellicht de beste spelmaker. Maar ook een gedreven coach die onze spelers en de club in die jaren heel wat heeft bijgebracht.

Onze oprechte deelneming aan Chantal, zijn familie en vrienden.

Je kan de familie condoleren via Familie Reeckmans – Alberghs, Hendrik van Veldekesingel 38 3500 Hasselt of online via www.uitvaartzorg-smeets.be

pers-artikel.jpg
Artikel HBvL 2015

polly-met-kampioenen-b-ploeg.jpg
Polly met B-ploeg in 2015

polly-op-kampioenen-wedstrijd.jpg
Polly op de kampioenen wedstrijd

polly-nog-eens-op-het-veld.jpg
Polly nog eens op het veld (belofte aan de spelers na een ongeslagen seizoen)

polly-met-kampioenen-b-ploeg-huldiging.jpgTijdens de Nacht van het Limburgs basketbal, vanwege de titel in 3e provinciale met de B-ploeg.