Verslagen Heren B

Heren B – Hades B

Hades begon goed aan de match met een 2 op 2 waaronder 1 bom in de aanvangsminuut maar Optima hing algauw de bordjes gelijk en ging dan erop en erover. “Bomber” Beerten z’n vizier stond scherp en met 3 bommen in Q1 bracht hij Optima op 22-9 na Q1. Hades begon heel erg rommelig te spelen, scoorde z’n eerste en enige korf pas na 5 minuten en zag Optima de voorsprong uitbouwen tot 41-12 bij rust. Interimcoach Ludo diende z’n mannen in Q3 enkele malen wakker te schudden want een veel beter Hades knaagde aan de achterstand (5’: 45-24). Beerten en Lahou reageerden op tijd en halfweg Q4 stonden de Optimisten terug 30 punten voor en konden die voorsprong meenemen tot het einde van de match, einduitslag: 70-41.

Q1:22-9   Q2:19-2   Q3:15-19   Q4:14-11

Punten: Beerten:29; Berger:1; Vandervelden:3; Lamote:6; Bongaerts:7; Berçin:8; Renaux:3; Rodiers:4; Lahou:9; Blarinckx; Brepoels

Optima B blijft op een mooie 5e plaats staan in 2e provinciale.Volgende week staan de zwarte schapen van Diepenbeek op het programma. Match op zondag om 17u.