Optima @ Pukkelpop 2022 donderdag 18 augustus

Optima @ Pukkelpop 2022

Join het Optima team op Pukkelpop

We staan elk jaar aan de inkom van het festival. Je zorgt mee voor een vlotte doorstroom aan de rugzakkencontrole en metaaldetectoren (met ondersteuning van bewakingsfirma). We staan beschut tegen de zon én regen.

Aanbod

  • Je werkt 8 uur tussen 10u en 01u, pauzes inbegrepen . Wanneer precies is af te spreken (wij proberen rekening te houden met acts die je graag wil zien). Per dag die je werkt krijg je een toegangsticket voor die dag. Wie 4 dagen komt werken krijgt een combiticket. Tickets kunnen niet doorgegeven worden!
  • Per dag krijg je bonnen voor bier en maaltijden in de crewresto. Frisdrank, boterhammen, snoep en soep zijn à volonté aan de boterhammenstandjes. Je kan blijven slapen bij ons op de rustige medewerkerscamping. Je krijgt een crew T-shirt PKP 2022.

Schrijf je in als Optima medewerker

Je bent minimum 16 jaar, vlot in de omgang, werkt graag in groep, correct en stipt? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Wie in 2019 vrijwilliger was heeft voorrang. Kandidaten die zich inschrijven voor 4 dagen komen bovenaan de lijst. Tijdens het festival zijn altijd 3 leden van het bestuur aanwezig. Ook over vervoer kan je afspraken maken. Inchecken op de crewcamping kan vanaf donderdagnamiddag.

We werken met een systeem van voorinschrijvingen, via dit inschrijvingsformulier.

Download infobrochure

Voor meer informatie kan je terecht bij:
Brigitte Lauwers
brigitte.lauwers@outlook.com
0497 34 14 89

Met vriendelijke groeten,

Het Pukkelpopteam