Verslagen Heren B

Start compleet gemist

Op het veld van Gems Diepenbeek keek een tam spelend Optima al snel tegen een 12-3 (4’) kloof aan. Zowel aanvallend (1/14 shots) als verdedigend waren de Looise spelers in het eerste quarter niet bij de les: 25-10. De thuisploeg, die een reeks driepunters binnen knalde, hield dan ook de opgebouwde voorsprong op het bord terwijl aan de overkant de tunrovers en slechte passen zich opstapelden (rust: 39-25). Na de rust kregen we wel een opflakkering (39-31) maar dan moesten de bezoekers de rol terug lossen: 53-34 (26’). In de slotminuten wist Ozkan de opgelopen schade nog wat te beperken: 69-55.

Zaterdag krijgen we het stevige Alken op bezoek (18u).

Quarters: 25-10, 14-15 (39-25), 19-15 (58-40), 11-15 (69-55).

PUNTEN OPTIMA: BEERTEN 10,  LAMOTE 10, OZKAN 6, V. RENAUX 5, LAHOU 12, Bongaerts 5,  Lemmens 2, Blarinckx 3, Vranken 2.